Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Šumperk - policisté žádají občany o pomoc

Trestného činu krádeže se dopustili dva neznámí pachatelé 

 Trestného činu krádeže se dopustili neznámí pachatelé, muž a žena, kteří dne 27. 6. 2009, kolem čtvrt na dvě odpoledne, odcizili z pokladny v prodejně Penny Marketu v Mohelnici finanční hotovost. K pokladně přistoupil muž se ženou a při placení muž chtěl rozměnit pětitisícovou bankovku. Pokladní mu začala dávat drobné a v tu chvíli žena, která vyrovnávala na pás zboží, sebrala z pokladny svazek bankovek. Když to pokladní zjistila, volala na vedoucího. Muž se ženou utekli z obchodu, nasedli do tmavého vozidla s registrační značkou LC610BN a rychle odjeli.
 K popisu osob : Muž ve věku 30-40 let, asi 180 centimetrů vysoký, snědé pleti, krátké hnědé vlasy, měl tzv. třídenní strniště. Na sobě měl rifle a černou mikinu nebo tričko, mluvil se zvláštním přízvukem. Žena vysoká asi 160 centimetrů, silnější postavy, černé, kudrnaté vlasy, na hlavě černý šátek s bílým vzorem, na sobě tmavou halenku s potiskem.
 Policie České republiky Šumperk žádá občany, kteří se tou dobou pohybovali v marketu nebo na parkovišti a mohli by podat bližší informace o pachatelích nebo vozidle, stejně tak by zaregistrovali další pohyb nebo výskyt popsaných osob nebo vozidla, aby kontaktovali policii na telefonním čísle 974779721 nebo na bezplatné lince 158.

por. Mgr. Miloslav SVATOŇ
tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem