Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Surově přepadl muže na invalidním vozíku

Další, zcela nepochopitelný případ lidské brutality mají na stole kriminalisté policejního obvodu Praha III. Ti se snaží přijít na stopu pachateli, který surově přepadl muže na invalidním vozíku. 

K loupeži došlo ve středu dne 10. listopadu letošního roku krátce po devatenácté hodině. Třicetiletého, tělesně postiženého muže, který se právě na svém invalidním vozíku pohyboval po chodníku u protihlukové stěny v ulici Ocelkova ve směru k ulici Bryksova v Praze 9, přepadl dosud neznámý pachatel. Ten jej, zcela nepochopitelně, shodil na zem, kde do něj začal kopat a poté jej i okradl. Vzal mu příruční tašku s doklady, mobilním telefonem a finanční hotovostí asi 1 200 korun. Poté z místa utekl.
 
Kriminalisté mají k dispozici popis pravděpodobného pachatele. Mělo by se jednat o chlapce ve věku kolem 12 let, štíhlé, přibližně 150 cm vysoké postavy, s krátkými černými vlasy a snědou pletí. Oblečen byl do tmavé zimní bundy s kapucí a na nohou měl bílé tenisky. Jakékoliv informace k tomuto pachateli přijmou policisté na lince 158.
 
Kpt. Bc. Eva Miklíková 12.11.2010

vytisknout  e-mailem