Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Své jednání bude vysvětlovat komisi

CHOMUTOV - Narušuje sousedské vztahy, Nemá auto ani peníze, Odemčená kancelář.... 

Vysvětlovat bude komisi
Chomutovští policisté vyšetřují jednání 54letého muže z okresního města. Již nějakou domu úmyslně narušuje sousedské vztahy svým hrubým jednáním, schválnostmi a vyhrožováním. Navíc úmyslně poškodil plot, který je umístěn na pozemku zahrady poškozeného a způsobil tak škodu za 2300 korun. Po zjištění všech skutečností policisté rozhodli, že skutek bude odevzdán k projednání správnímu orgánu Magistrátu Chomutov, neboť se muž svým jednáním dopustil přestupku proti občanskému soužití a přestupku proti majetku.  
 
 Nemá auto ani peníze
Muž z Klášterce nad Ohří předal hotovost ve výši 150 tisíc korun 50letému místnímu obyvateli. Tem mu slíbil obstarat v sousedním Německu vozidlo Škoda Octavia. K předání peněz došlo před nějakou dobou, ale poškozený auto stále nemá. Od podezřelého nedostal vrácené ani peníze a ke komunikaci mezi nimi dochází pouze prostřednictvím SMS zpráv. Policisté z místního obvodního oddělení skutek vyšetřují jako podvod.
Nemá auto ani peníze.mp3
 
Odemčená kancelář
Neznámý zloděj vnikl do objektu firmy ve Spořicích. Prošel dílnou a neuzamčenými dveřmi se dostal až do kanceláře. Vešel dovnitř a z nezajištěného stolu bez problému sebral finanční hotovost ve výši 21 tisíc korun. Krádež vyšetřují nyní policisté.
 
Ke krádeži nedošlo
Od začátku dubna letošního roku pátrali chomutovští policisté po totožnosti neznámého pachatele, který nalezl pánskou peněženku s hotovostí a doklady. Nález neodevzdal, ale věci si ponechal. Poškozenému vznikla celková škoda za 17 tisíc korun. Nyní budou moci vyšetřování tohoto případu odložit. Poškozený se dostavil na policii znovu a uvedl, že svoji peněženku nalezl se všemi věcmi doma, kdy mu zapadla do sedací soupravy v obývacím pokoji.
Ke krádeži nedošlo.mp3
 
Kabel prodával po částech
Z krádeže je podezřelý 25letý muž z okresního města. Od února navštívil několikrát areál místního podniku, kde sebral z nezajištěné haly hliníkový kabel. Ten pak po částech prodával do sběrny a získané peníze si ponechal pro vlastní potřebu. Firma vyčíslila škodu na 1800 korun. Policisté skutek vyšetřují jako trestný čin, neboť během vyšetřování zjistili, že se obdobného jednání dopustil již v minulosti a byl odsouzen k podmínečnému trestu se zkušební dobou, která skončí až v roce 2015.
Kabel prodával po částech.mp3
 
Střecha bez krytiny
Klášterečtí policisté přijali oznámení o vniknutí na pozemek areálu místní firmy. Neznámý pachatel ze střechy průmyslové budovy demontoval a následně i odcizil střešní krytinu z mědi. Lup odnesl na dosud nezjištěné místo, za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 60 tisíc korun.
 
24.dubna 2014  
nprap. Marie Pivková   
tisková mluvčí PIS Chomutov
tlf.974 433 207  
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz 

vytisknout  e-mailem