Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Světový pohár ve foucrossu horských kol se jede v Jablonci nad Nisou

JABLONEC NAD NISOU - V následujících dnech se v areálu sjezdovky Dobrá Voda uskuteční závod světové série ve foucrossu horských kol JBC 4X Revelations 2022. Policisté připravili bezpečnostní opatření. 

V Jablonci nad Nisou ve sportovním areálu sjezdovky Dobrá Voda se ve dnech 14. – 16. července 2022 uskuteční závod Světového poháru ve foucrossu horských kol JBC 4X Revelations 2022  s bohatým doprovodným programem. V minulých letech tyto závody horských kol přilákaly na Dobrou Vodu  deset tisíc diváků a pořadatel i letos avizuje takto početnou návštěvnost.

Celá událost je prezentována ve sdělovacích prostředcích, čímž je tedy opět očekáván velký počet návštěvníků, kteří se na místo konání dopraví hromadnými dopravními prostředky nebo svými vozidly. Z tohoto důvodu připravila Policie České republiky opatření, jehož úkolem je zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v okolí sportovního areálu – na silnici první třídy č. 65 v úseku od Rychnova u Jablonce nad Nisou až do Jablonce nad Nisou a dalších přilehlých komunikací. Dalším záměrem je také zajistit bezpečnost osob i majetku a ochranu veřejného pořádku. Preventivním cílem připraveného opatření je působení ze strany policistů k zamezení páchání trestné činnosti, a to zejména kapesních krádeží, krádeží motorových vozidel a vloupání do nich, v oblasti alkoholové i nealkoholové toxikomanie a dalších trestných činů. Bezpečností opatření ze strany Policie České republiky je naplánované až do ranních hodin neděle 17. července, a to s ohledem na konání oficiální afterparty, která je součástí programu závodu.

Žádáme všechny návštěvníky uvedeného závodu i doprovodných akcí, kteří do místa jeho konání přijedou motorovými vozidly, aby s nimi parkovali na místech tomu určených a respektovali dopravní značení o zákazech stání i zastavení.

Současně s tím vyzýváme návštěvníky, aby ve svých zaparkovaných vozidlech nenechávali viditelně odložené žádné věci, které by mohly přilákat zloděje. Zvýšenou obezřetnost mějte i před kapsáři a hlídejte si své osobní věci, které budete mít během konání celé sportovní akce při sobě.


13. 7. 2022
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem