Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Svou jízdou ohrozil řidiče

RAKOVNICKO - Bezohledný řidič pokračoval dál v jízdě, aniž by zastavil. 

Na hlavním tahu mezi Prahou a Karlovými Vary u obce Nesuchyně došlo k dopravní nehodě pár minut po patnácté hodině 26. listopadu 2016, kdy dosud nezjištěný řidič ohrozil svou jízdou další řidiče.

K dopravní nehodě došlo nejspíš tak, že nezjištěný řidič s černým automobilem, pravděpodobně Chryslerem, jel ve směru od Prahy na Karlovy Vary, přičemž na rovném úseku komunikace předjížděl kolonu jedoucích vozidel, avšak svou jízdou, konkrétně předjížděním, ohrozil protijedoucí vozidlo Mercedes. Řidič Mercedesu chtěl zabránit čelnímu střetu s černým vozidlem, a tak strhl řízení vpravo mimo vozovku, kdy skončil s vozem v poli. Neznámý řidič černého automobilu bez dosud nezjištěné tovární značky pokračoval dál v jízdě směrem na Karlovy Vary, aniž by u nehody zastavil. Šofér Mercedesu naštěstí vyvázl bez zranění.

Alkohol u řidiče Mercedesu byl vyloučen dechovou zkouškou, avšak u řidiče černého vozidla, který z místa dopravní nehody ujel, nelze požití alkoholu či jiné návykové látky vyloučit.

Obracíme se na případné svědky této nehody, která se stala ve výše uvedené době, aby kontaktovali dopravní policisty a svými informacemi nám pomohli k objasnění dopravní nehody a vypátrání viníka. Policisty můžete informovat osobně na služebně Dopravního inspektorátu Rakovník, skupiny dopravních nehod na adrese Dukelských hrdinů 2319, nebo na telefonní lince 974 880 251, případně na tísňové lince 158.

Děkujeme předem.

 

nprap. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
28. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem