Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tablet se našel

CHOMUTOV - Dívka ho nechala u pokladny, Několikrát vystřelil, Zloděj na půdě  

Tablet se našel
Na jirkovské policisty se obrátila matka dívky a oznámila, že dcera byla okradena. Kdosi jí z batohu, který měla u sebe, sebral v místním marketu tablet. Muži zákona vyšetřování krádeže budou moci odložit. Provedeným šetřením totiž zjistili, že dcera nechala tablet u samoobslužné poklady, kde byl také nalezen. Nález jí byl v pořádku vrácen, ke krádeži nedošlo.

Několikrát vystřelil
60letý muž po předchozím požívání alkoholických nápojů usedl včera, v podvečerních hodinách na lavičku v Libušině ulici. Vytáhl plynovou pistoli a několikrát z ní vystřelil. Po zadržení u něj policisté provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Muž nadýchal 1,79 promile. Co ho k tomuto jednání vedlo, je nadále předmětem vyšetřování, muž je podezřelý z výtržnictví. Ke zranění osob ani ke škodě na majetku nedošlo.

Zloděj na půdě
Do domu v ulici Jakoubka ze Stříbra kdosi vnikl. Překonal vstupní dveře a dostal se až na půdu domu. Na místě sebral kabel ke kávovaru a z chladící jednotky zmizela veškerá elektronika. Majitel vyčíslil škodu na 21 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.

15. dubna 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem