Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Tachovští dopravní policisté hledají svědky nehod

TACHOVSKO - S žádostí o pomoc se obracejí na občany. Viděl někdo zmíněné nehody? 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala 23. srpna letošního roku v obci Chodová Planá. Ve směru na Planou jel po silnici číslo I/21 66letý řidič s osobním vozidlem značky Suzuki, za kterým jel 27letý řidič vozidla Mercedes. Z dosavadního šetření vyplývá, že došlo ke střetu těchto dvou vozidel, a to přední části vozidla Mercedes a zadní části vozidla Suzuki. Za jakých okolností ke střetu došlo, policisté nyní zjišťují, neboť výpovědi obou řidičů jsou rozdílné. Celkovou vzniklou škodu odhadli policisté na 80 000 korun.  
     Druhá nehoda se stala 3. září mezi 7:30 a 8:15 hod. na komunikaci mezi obcemi Chodský Újezd a Březí. Z dosavadního šetření vyplývá, že uvedeným úsekem jel dosud nezjištěný řidič ve směru na Březí s vozidlem Peugeot 306. Na přímém úseku z neznámých příčin vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do kmene stromu. Řidič z místa nehody odešel a vozidlo nechal na místě havárie. Celkovou vzniklou škodu policisté odhadli na 11 000 korun.
     Tachovští dopravní policisté nyní žádají případné svědky uvedených nehod, kteří by mohli poskytnout informace, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Zavolat mohou také na tel.: 727 901 593 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
11. 9. 2015
 
 

vytisknout  e-mailem