Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Také na Domažlicku probíhá projekt s názvem Vidíme se

DOMAŽLICKO - Policisté se zaměřují na nemotorizované účastníky silničního provozu. Oslovení chodci a cyklisté obdrželi reflexní pásky. 

     Policisté z Dopravního inspektorátu v Domažlicích se také zapojují do celorepublikového preventivního projektu s názvem „Vidíme se“. Tento projekt je realizován především pro zvýšení informovanosti nemotorizovaných účastníků silničního provozu o tom, že zvýšení jejich viditelnosti v silničním provozu snižuje riziko stát se účastníkem dopravní nehody. Dobrá viditelnost chodců a cyklistů je jedním ze základních prvků jejich bezpečí. Policisté oslovené chodce a cyklisty obdarovávají reflexními prvky. Používáním těchto reflexních pásků v podstatě chodci a cyklisté chrání svoje zdraví a svůj život. Dopravní policisté v průběhu podzimního a zimního období budou právě viditelnosti věnovat maximální pozornost. Rozdávané reflexní pásky zajistilo ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR ve spolupráci s Ministerstvem dopravy (samostatným oddělením BESIP).
     Chodci a cyklisté, myslete na to, že vizuální kontakt výrazně snižuje na silnicích riziko kolize, a proto používejte reflexní prvky. Jde o finančně nenáročnou investici, která vám může zachránit život!

por. Mgr. Dagmar Brožová
5. listopadu 2015

Odkazy do noveho okna

Vidíme se

Vidíme se 

Detailní náhled

Vidíme se

Vidíme se 

Detailní náhled

Vidíme se

Vidíme se 

Detailní náhled

Vidíme se

Vidíme se 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem