Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tankovali, neplatili

CHOMUTOV - Za načerpané pohonné hmoty neplatili, z místa ujeli, Tentokrát to nevyšlo..... 

Tankovali, neplatili

28letý muž z Mostecka přijel se svým 15ti letým společníkem v lednu na benzínovou čerpací stanici v Chomutově. Natankovali, ale platit pohonné hmoty nešli. Nasedli do vozidla a z místa ujeli. Stejně se zachovali ještě ve dvou dalších případech v Chomutově a Bílině. Kromě toho policisté zjistili, že mladší z dvojice na konci ledna  natankoval benzín na čerpací stanici v Mostě do připraveného kanystru a pak z místa utekl. Celková škoda přesáhla 10 tisíc korun. Krádež nadále vyšetřují chomutovští policisté. 

Tentokrát to nevyšlo

Jirkovští strážníci zadrželi v pátek nad ránem na obchvatové komunikaci v Krušnohorské ulici trojici mužů ve věku 2x 40 let z Prahy a 41 let z Nového Sedla.Poškodili dvě zaparkované vozidla a vnikli dovnitř. S jedním chtěli z místa ujet, z druhého chtěli demontovat autodíly. Při dalším vyšetřování policisté zjistili, že jeden ze čtyřicátníků byl za krádež odsouzen Obvodním soudem Praha 4 již v roce 2015. Škoda byla odhadnuta na jeden tisíc korun. Obvinění z pokusu krádeže si všichni převzali, vyšetřování nadále pokračuje.

Hořela střecha

Hlídka policistů z Vejprt vyjížděla v pátek ve večerních hodinách do obce Háj  - Loučná pod Klínovcem. Svědek oznámil, že došlo k požáru střechy sousedního domu. Na místě zasahovalo několik jednotek hasičů, kteří požár lokalizovali a provedli jeho uhašení. Odborný pracovník určil, že k požáru došlo od komínového tělesa a případ si převal k došetření. Ke zranění osob nedošlo, škoda dosáhla na částku 200 tisíc korun.

Sebral vrtačku

Klášterečtí  policisté prověřují jednání 30letého místního obyvatele. Využil návštěvu známého v bytě v ulici Jana Ámose Komenského a z předsíně odcizil příklepovou vrtačku v hodnotě 1500 korun. Za krádeže byl již v minulosti trestán, před soudem v Chomutově stál v roce 2014.  

Zloděj v prádelně

Do jirkovské prádelny kdosi vnikl. Během víkendu se dosud neznámý pachatel dostal do suterénu domu a prádelny. Na místě sebral tři plastové nádoby s mycími prostředky. Kromě toho poškodil i zařízení a tak se celková škoda vyšplhala na více než 6 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež a poškození cizí věci.

27.března 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem