Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Taška ho zlákala

LITOMĚŘICE – Zvyk je železná košile; Zase dřevo; Dopadeni při činu 

Terezínští policisté sdělili ve středu 60letému muži z Terezína podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Muž neodolal odložené igelitové tašce před obchodem v Terezíně a přivlastnil si jí. Tašku s osobními věcmi zde zanechala žena, která nakupovala uvnitř obchodu. Policisté zjistili, že tento muž nekradl poprvé. Za opakovanou trestnou činnost mu hrozí až tříleté vězení.
 

Zase dřevo
Další krádež dřeva zaznamenali policisté v katastru obce Chotěšov. Neznámý pachatel tu pokácel a odvezl vzrostlé acháty v hodnotě 12 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Dopadeni při činu
Dva mladíky ve věku 20 a 23let zaujalo pletivo z protipovodňové hráze u Lovosic. Na místo činu přijeli nákladním vozidlem náležitě vybaveni štípacím nářadím. Ve středu je při krádeži dopadli policisté z místního obvodního oddělení. Hmotná škoda na protipovodňové hrázi je vyčíslena na více jak 12 tisíc korun. Mladíci jsou podezřelí z trestných činů krádeže, poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení a poškození cizí věci za což jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 

20. 4. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem