Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tašku zapomněla na nástupišti

MOST - Někdo si ji přivlastnil, policie hledá svědky; Lapka okradl cestujícího v tramvaji;. Družce vyhrožoval. 

Policie v Mostě pátrá po pachateli, který se dopustil trestného činu zatajení věci. V pondělí 4. března v 07.30 hodin na vlakovém nádraží v Mostě na třetím nástupišti se zmocnil cizí tašky. Tu tam na lavičce zapomněla jedna cestující, která jela vlakem jedoucí ve směru na Cheb. Žena to zjistila až, když vlak byl již v pohybu. Policie se nyní v souvislosti s šetřením případu obrací na případné svědky, kteří si na lavičce všimli tmavě zelené koženkové tašky přes rameno s nápisem Adidas na boku a mohli by policii poskytnout informaci k případu zatajení nálezu, aby zavolali na linku 158.

V tramvaji přišel o portmonku
Policie v Mostě přijala oznámení o krádeži na osobě. Ta se měla stát minulý týden v dopoledních hodinách v Mostě v tramvaji. Tou cestoval poškozený starší muž, když náhle během jízdy zjistil, že mu kdosi z kapsy kalhot odcizil jeho peněženku. V ní měl poškozený různé doklady a finanční hotovost. Poškozený vyčíslil škodu na částku 6 000 korun. Po neznámém pachateli pátrají mostečtí policisté. 

Družce vyhrožoval a napadl ji
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z pokusu ublížení na zdraví, nebezpečného vyhrožování a krádeže 48letého muže z Prahy. Ten měl v Mostě napadnout svoji družku. Ženě měl v několika případech vyhrožovat násilím a újmou na zdraví a napadl ji i fyzicky. Vzal jí mobilní telefon, když si chtěla přivolat pomoc a rozdupal ho. Napadené nevzniklo žádné zranění a lékařské vyšetření nevyhledala. Při posledním konfliktu poškozená z bytu raději utekla, neboť jeho výhružky v ní vyvolaly strach. Obviněný je stíhán na svobodě a z bytu ženy byl policejní hlídkou vykázán. Ženě vznikla poškozením telefonu škoda ve výši 3 900 korun.

Hlídka podezřelého z krádeže vypátrala
Na policejním oddělení skončil 31letý muž z Litvínova. Ten měl o víkendu krást v jednom litvínovském supermarketu. Litvínovan měl v prodejně odcizit troje bonbóny a tvarohový dezert, které si ukryl pod oděv. Byl však při krádeži odhalen a poté, co prošel pokladnou, byl zastaven pracovníky ostrahy. Muž lup odhodil a dal se na útěk. Hlídky následně získaly popis podezřelého muže a pátraly po něm. Nakonec ho krátce po krádeži policisté objevili v centru města a zadrželi ho. Už v minulosti byl za krádež odsouzen. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení.

Most 5. března 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem