Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Teď nemají čím jezdit

DĚČÍN - Někdo přišel o auto, jiný o peníze. 

Jsou bez aut
 
DĚČÍN - Během  první prosincové středy zmizela z ulic Děčína dvě osobní vozidla.V obou případech policisté z Děčína vyhlásili pátrání po vozech zn. VW Golf. Světle hnědý vůz zmizel v průběhu noci ze Smetanova nábřeží. Majitelka auta přišla nejen o vůz, ale i kolečkové brusle v hodnotě patnácti set korun českých. Majitel černého dvojkového Golfu odstavil svůj dopravní prostředek na parkoviště před tamní společností v Ústecké ulici. Ztráta majetku ukazuje směrem ke čtyřiceti tisícům českých korun. Pátrání po ztracených autech jsou vedena na obou děčínských obvodních odděleních.
 
S tyčí v ruce
 
VARNSDORF – Šli na něj s tyčí. Zatímco si zákazník varnsdorfského obchodu v Národní ulici uklízel nákup do vozidla, začaly se kolem jeho auta ochomýtat dvě osoby. Jedna se snažila sáhnout si na palubní desku pro odložený mobilní telefon a finanční hotovost, druhá dohlížela s tyčí v ruce na majitele vozidla. Ačkoliv se okradený muž snažil oběma v nekalém jednání zabránit, nevychovaní výlupci si s sebou odnesli alespoň lup v podobě finanční hotovosti sousedního státu. O mobilní telefon nakonec nepřišel, jelikož při manipulaci s ním vypadl jednomu z přítomných lapků na zem. Přečin krádeže je v rukou varnsdorfských mužů zákona.  
 
Dojeli až k policistům
 
DĚČÍN – Na místo činu si zajeli vozem. Do přívěsného vozíku naskládali železný šrot z bývalého nákupního střediska v Bynově a vyrazili do děčínských ulic. Jedna z nich je navedla až do rukou děčínských policejních  hlídkařů , kteří osádku automobilu zkontrolovali v ranních hodinách. Jelikož nebyla schopna doložit legální způsob nabytí přepravovaných věcí, skončila celá událost na obvodním oddělení policie v Podmoklech s ohledem na možný přečin krádeže. Dvojice podnikavců se tak dostala pod drobnohled zdejších policistů.
 
Poničená výloha
 
DĚČÍN – Děčínští policisté pátrají od třetího prosince letošního roku po všech okolnostech rozbité výlohy s textilem v Řetězové ulici. Oprava skleněné výplně vyjde majitele na deset tisíc českých korun. A tak se obrátil na zdejší strážce zákona, kteří by mohli vnést světlo do nejasného poničení majetku. Oznámená událost je šetřena s ohledem na možný přečin poškození cizí věci.
 
Kam zmizela ?
 
DĚČÍN – Z budovy hlavního vlakového nádraží v Děčíně se v uplynulých několika týdnech ztratila bezpečnostní kamera. Ta v přilehlém okolí zajišťovala přehled o neustálém dění v prostorách nádraží. Ztraceného černobílého aparátu si zástupci poškozené společnosti cení na necelých tři a půl tisíce českých korun.  Na případu možného přečinu krádeže pracují děčínští policisté.
 
Děčín, 5. prosince 2013 
nprap.  Petra  Trypesová
 
Preventivně informační skupina Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem