Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Telefon i peněženku

CHOMUTOV - Ženu připravil o majetek, Další nález munice, Do firmy pro nářadí.... 

Telefon i peněženku

Z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý 30letý muž z Kadaně. V úterý, krátce po půlnoci, sebral před barem v Čechově ulici poškozené volně odložený mobilní telefon a peněženku. Žena vyčíslila škodu na necelých 8 tisíc korun. Při následném vyšetřování policisté zjistili, že za krádeže byl muž v nedávné minulosti odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, ze kterého se vrátil v únoru loňského roku. Vyšetřují nadále policisté z Kadaně.

Další nález munice

Do lesního prostoru za obec Úhošťany vyjížděli včera policisté z Kadaně. Oznamovatel totiž uvedl, že tam nalezl předmět, který připomíná minu. Místo policisté zajistili a přivolali pyrotechnika. Odborník po ohledání zjistil, že se jedná o cvičnou protitankovou minu. Munici zajistil a odvezl k dalším úkonům. Ke škodě nedošlo, nikdo nebyl zraněn.

Do firmy pro nářadí

Vloupání do firmy v Beethovenově ulici vyšetřují od včerejšího dne chomutovští policisté. Zatím neznámý zloděj se dostal až do výrobní části, kde sebral různé elektrické nářadí v hodnotě 20 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

Porušil zákaz

Až tříleté vězení hrozí v případě odsouzení 43letému muži. S vozidlem Audi A4 pojížděl včera ulicí Černovická. Při kontrole policisté zjistili, že má vysloven Magistrátem města Chomutova platný zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až v červnu příštího roku. Muži bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

22. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem