Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Telefon na cizí účet

DĚČÍN - Telefon na cizí účet; Navrátila neznal, poznal zákon; Zmizely kamery; Podezřelé papírky 

Jak slepý k houslím přišel ke smlouvě s telefonní společností mladý muž z Děčína. Neznámý filuta ji totiž na jeho osobní údaje uzavřel v uplynulém období. Způsobil tak škodu za téměř deset tisíc korun. Po pachateli pátrají policisté z obvodního oddělení. Budou-li úspěšní, může se zodpovídat z trestných činů podvodu a poškození cizích práv. Za to hrozí až dvouleté odnětí svobody.
 
 
Navrátila neznal, poznal zákon
 
Varnsdorfští policisté objasnili případ odcizeného vozidla, ke kterému došlo nedávno na Mělnicku. Sedmadvacetiletý muž z Varnsdorfu si zde od jeho majitele půjčil klíčky a s automobilem odjel, aniž by se jej obtěžoval vrátit. Důvěřivci zbyla jen škoda za zhruba patnáct tisíc korun. Včera si vykutálený nenechavec ve zkráceném přípravném řízení vyslechl podezření z přečinu krádeže. Soudce ho za ni může odměnit až dvouletým pobytem v nápravném zařízení.  
 
 
Zmizely kamery
 
 Policisté z obvodního oddělení v Děčíně řeší případ, kdy neznámý lapka z budovy jedné zdejší firmy odmontoval dvě průmyslové kamery v hodnotě předběžně kolem čtyřiceti tisíc korun. Tím riskuje za přečin krádeže až dvouletý pobyt ve vězení v případě, že bude dopaden.
 
 
Policisté nalezli podezřelé papírky
 
Včera v pozdních večerních hodinách objevili policisté z pražské pořádkové jednotky u kontrolovaného osmatřicetiletého muže osm složených papírků s obsahem bílého prášku vypadající jako takzvaná psaníčka. Materiál byl zaslán k odborné expertíze na specializované pracoviště. Pokud by se potvrdilo, že jde o zmiňovanou drogu a navíc v množství větším než malém, mohl by z toho být trestný čin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.

 

 

29. listopadu 2011, Děčín
 
nprap. Petra Trypesová
prevence kriminality
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 208, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem