Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Telefon našla

CHOMUTOV - Zapadl do trávy i lavičky, Čokoláda bez placení.... 

Telefon našla

Poslední den v říjnu přijali policisté v Kadani oznámení od poškozené, že na cestě domů ztratila svůj mobilní telefon. Jeho hodnotu stanovila na 8300 korun. Trestný čin zatajení nálezu mohli nyní odložit. Žena o několik dní přišla na  útvar policie znovu a upřesnila, že telefon našla zapadnutý v trávě u lavičky poblíž domu.

Čokoláda bez placení

31letému muži sdělili jirkovští policisté podezření z krádeže. Tento týden v pondělí navštívil market ve městě a při této příležitosti měl odcizit několik kusů čokolád. Za zboží řádně nezaplatil. Následné vyšetřování prokázalo, že za obdobné jednání byl potrestán chomutovským soudem již v květnu loňského roku. Ponaučení si nevzal a jednání zopakoval.

O krádeži věděl

Trestný čin podílnictví vyšetřují policisté v Kadani. Uvedeného jednání se zřejmě dopustil 58letý místní obyvatel. Minulý měsíc měl převzít dámskou peněženku, o které věděl, že jí vnuk odcizil z tašky, kterou nechala majitelka pověšenou na dětském kočárku na chodbě domu. Peněženku mohl vrátit, ale neučinil tak. Téměř 8 tisíc korun si nechal pro vlastní potřebu stejně tak jako osobní doklady poškozené. 

Pozor na klíče

Na vlastní neopatrnost doplatila obyvatelka jednoho jirkovského bytu. Klíče totiž zapomněla tento týden v zámku u dveří a z domova odešla. Této skutečnosti kdosi využil, vnikl do bytu a z kuchyně odcizil notebook s nabíječkou. Žena vyčíslila škodu na 5 tisíc korun. Uvedené jednání policisté z místního obvodního oddělení vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.

7.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem