Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Telefon zapadl v bundě

CHOMUTOV - Ke krádeži tentokrát nedošlo, Kostkou do dveří, Rušil obyvatele ve spánku.... 

Telefon zapadl v bundě
Policisté v Kadani vyšetřovali krádež mobilního telefonu, kterou ohlásila matka nezletilé dívky. Uvedla, že zatímco si hrála na dětském hřišti, telefon jí z odložené bundy zmizel. Po nějaké době se matka dostavila na policii znovu a výpověď upřesnila. Ke krádeži nedošlo, telefon našla při praní prádla v bundě dívky. V důsledku roztržené kapsy přístroj zapadl do zadní části bundy pod podšívku. Vyšetřování krádeže muži zákona odložili.

Kostkou do dveří
26letý muž z Mostu přišel ve večerních hodinách do ulici Kyjická v Chomutově. Sebral dlažební kostku a s ní udeřil do dvojité skleněné výplně vchodových dveří panelového domu. Z vnější strany udělal otvor, vnitřní výplň popraskala. Oprava bude družstvo stát nejméně 5500 korun. Co muže k tomuto jednání vedlo, nadále vyšetřují chomutovští policisté. Skutek vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Rušil obyvatele ve spánku
Nevhodně se choval 27letý muž z Klášterce nad Ohří. V nočních hodinách hlasitě křičel a nadával v ulici Pionýrů ve městě a svým jednáním rušil ostatní obyvatele ve spánku. Nepřestal, ani přes výzvy policistů, kteří se na místo dostavili a vyzvali ho k ukončení jednání. Byl proto zadržen a následoval převoz na místní oddělení policie. Jeho jednání policisté vyhodnotili jako přestupek proti veřejnému pořádku.

Drahý nákup
Na návštěvu chomutovského marketu bude jistě dlouho vzpomínat muž z Vroutku. Tašku s peněženkou si nechal odloženou na opěradle židle v prostoru restaurace a pak z místa odešel. Na tašku zapomněl a ta zmizela. Kromě osobních dokladů přišel poškozený i o finanční hotovost, celkovou škodu vyčíslil na 8 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z okresního města.

24. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 


 

vytisknout  e-mailem