Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Telefonoval z cizího

CHOMUTOV - Obvinění si muž převzal, Skončil v nemocnici, Poškozená fasáda  

Telefonoval z cizího

Obvinění z podílnictví si vyslechl 32letý muž z okresního města. V letních měsících koupil od známého mobilní telefon za částku 200 korun. Přístroj následně užíval pro vlastní potřebu. Dobře však věděl, že telefon před časem našel muž ležet venku na zemi, nevrátil ho, ale naopak dál prodal. Obvinění si převzal, vyšetřování nadále pokračuje. Za uvedené jednání může skončit v případě odsouzení až na čtyři roky ve vězení.  

Skončil v nemocnici

Chomutovští policisté vyšetřují jednání 22letého místního obyvatele. Minulý měsíc napadl před restaurací v Bezručově ulici poškozeného. Zranění, které muž utrpěl, si vyžádalo převoz na ošetření do nemocnice. Kromě toho mu při incidentu útočník poškodil značkový oblek a hodinky, majitel stanovil škodu na 6 tisíc korun. Uvedený skutek policisté vyhodnotili jako výtržnictví a pokus ublížení na zdraví.

Poškozená fasáda

Na útvar policie v Chomutově se obrátila poškozená a oznámila poškození fasády domu v Dukelské ulici. Policisté na místě zjistili, že během měsíce srpna letošního roku kdosi nezjištěným předmětem poškodil boční zateplení fasády domu a na několika místech odloupal i omítku. Oprava byla odhadnuta na 20 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

7. prosince  2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem