Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Temntokrát potrestán nebude

CHOMUTOV - Družka nedala souhlas se stíháním, Skončil v nemocnici.... 

Tentokrát potrestán nebude
28letý muž z okresního města v bytě své družky v ulici Kosmonautů poškodil dva dřevěné stoky, televizor, obývací stěnu a další věci. Žena vyčíslila škodu na téměř 18 tisíc korun. Policie jednání muže vyhodnotila jako trestný čin poškození cizí věci. Po zásluze potrestán však nebude, neboť družka využila svého práva a nedala souhlas s trestním stíháním. Vyšetřování bude z uvedeného důvodu odloženo.

Skončil v nemocnici
Chomutovští policisté vyšetřují jednání 24letého muže ze Šumperka. V prosinci loňského roku navštívil diskotéku v centru města. Následně před klubem na ulici napadl poškozeného. Udeřil ho pěstí do rtů a další rána zasáhla oko. Napadený musel vyhledat lékařské ošetření a byl hospitalizován v nemocnici. Odtud však po nějaké době sám odešel. Násilník je podezřelý z výtržnictví.

Kromě čokolád i telefon
Před časem jsme informovali o 21letém muži z Kadaně, který v místním marketu odcizil pět kusů čokolád. Ty ukryl v kalhotách a prošel pokladnou bez placení. O několik dní později spáchal druhou krádež. V Koželužské ulici oslovil poškozeného a chtěl vědět kolik je hodin. Když se muž podíval na mobilní telefon, vytrhl mu ho z ruky a z místa utekl. Poškozený ohodnotil odcizený přístroj na jeden tisíc korun. Skutek vyšetřují kriminalisté v Kadani.

Pil a pak řídil
Na policii v Kadani skončil 20letý muž z Klášterce nad Ohří. Hlídka ho kontrolovala v ulici Golovinova, kde jel s vozidlem VW Passat. Součástí kontroly byla i provedená dechová zkouška, která byla pozitivní. Přístroj naměřil 1,69 a 1,77 promile alkoholu v dechu. Muž se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Násilník byl obviněn
Kriminalisté z Chomutova obvinili z výtržnictví a ublížení na zdraví 21letého obyvatele města. Již v prosinci loňského orku napadl v baru na Písečné v Chomutově dalšího muže. Způsobil mu zranění, které si vyžádalo zásah lékaře a následnou hospitalizaci v nemocnici. Obdobného jednání se muž dopustil i minulý týden v sobotu. Na sídlišti Zahradní, poblíž místního baru, napadl dalšího muže. Zraněnému přišel na pomoc kamarád. I ten se stal terčem útoku, rány dostal od muže ve věku 34 let z okresního města. Napadený skončil také v péči lékařů. Oba násilníky policisté zadrželi, obvinění si převzali, co bylo příčinou incidentu, je předmětem dalšího vyšetřování.

14. ledna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem