Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Terčem zlodějů byl neobydlený dům

ÚSTÍ NAD LABEM - Brali vše, co mohli následně zpeněžit ve sběrných surovinách 

Policejní komisař sdělil obvinění 32letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se společně s dalšími třemi pachateli vloupal do neobydleného rodinného domu v Předlicích, ze kterého následně odcizili devět radiátorů, 40 metrů rozvodu topení v mědi, bojler a náhradní díly na vozidlo. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 65 tisíc korun. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež nadzemního vedení
Dosud neznámý pachatel v době od 1.-4.12. mezi obcemi Chabařovice a Roudníky odcizil 90 metrů kabelu nadzemního vedení. Tímto jednáním způsobil vyřazení několika telefonních stanic a internetového spojení. Způsobená škoda se pohybuje kolem 70 tisíc korun.

Krádež proudnic, hadic a osvětlení
Dosud neznámý pachatel v průběhu zhruba dvou měsíců na Severní Terase v ulici Maková odcizil ze tří panelových domů dvě stropní světla, proudnice a hadice s příslušenstvím. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 10 tisíc korun.

Opilec za volantem
Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ Ohrožení pod vlivem návykové látky a Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Policisté dne 2.12. krátce před druhou hodinou v noci v obci Přestanov kontrolovali 40letého řidiče vozidla Fiat Scudo. Při této kontrole byl z řidiče cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1,63 promile. Při dalším šetření policisté zjistili, že řidič usedl za volant i přesto, že má až do února 2013 uložen zákaz řízení všech motorových vozidel.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 14.12.2011
 

vytisknout  e-mailem