Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Terčem zlodějů chalupa i auto

RYCHNOVSKO - Zmizel dalekohled i lahev rumu. 

Krádeže a vloupání se nevyhnuly Rychnovsku ani ve čtvrtek. Případy řešili policisté třech obvodních oddělení regionu.

chalupa.jpgVloupání do jedné rekreační chalupy ve městě šetří policisté Obvodního oddělení Rokytnice v Orlických horách. Majitelé objekt navštívili po měsíci a zjistili, že doposud neznámý pachatel poškodil okna, kterými poté vlezl dovnitř. Z budovy ukradl venkovní teploměr a kovový dalekohled. Celková škoda se pohybuje v řádech tisíců korun.

Do osobního vozu zn. Mercedes se v Solnici v noci ze středy na čtvrtek vloupal zloděj. Vypáčil okno auta a z přihrádky dveří ukradl peněženku s osobními doklady, platebními kartami a finanční hotovostí. Majiteli vznikla škoda v řádech deseti tisíců korun. Případ šetří policisté Obvodního oddělení Rychnov nad Kněžnou.

undefinedKrádež rumu se nevyplatila dvacetiletému mladíkovi z Rokytnice v Orlických horách.  Ten si ve čtvrtek odpoledne v jednom obchodu v Týništi nad Orlicí lahev zn. Leon zastrčil za opasek a pokoušel se pronést ji ven. Ostraha ale mladíka, který nechtěl zaplatit, zastavila a přivolala hlídku místních policistů. Ta zjistila, že podezřelý byl rozhodnutím Okresního soudu Rychnov nad Kněžnou pro stejný přečin během posledních tří let odsouzen. Nyní mu za krádež hrozí až tříletý nepodmíněný trest.

por. Mgr. Alena Kacálková
28. listopadu 2014


 

vytisknout  e-mailem