Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Test odhalil drogy

CHOMUTOV - Žena řídila pod vlivem návykových látek, Napadl družku.... 

Test odhalil drogy
24letou ženu z Podbořan kontrolovali policisté v obci Chbany, kdy tudy projížděla s osobním vozidlem Renault Megane. Provedený test na přítomnost návykových látek byl pozitivní, přítomnost zakázané látky potvrdil. Následně se řidička podrobila odběru krve. Nadále vyšetřují policisté ze Března.

Napadl družku
Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání 40letého muže z okresního města. Ve středu, v nočních hodinách, napadl v bytě v ulici Poděbradova svoji družku. Způsobil jí zranění, které si vyžádalo lékařský zákrok a následnou hospitalizaci v nemocnici. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování, muž se bude zodpovídat z trestného činu těžké ublížení na zdraví. Obvinění si již převzal a po nezbytných úkonech byl umístěn v policejní cele. Na státní zastupitelství bude podán podnět ke vzetí jmenovaného do vazby. V případě odsouzení může skončit ve vězení na tři až deset let.

Zloděj na zahradě
Policisté v Jirkově přijali oznámení o krádeži věcí ze zahrady na Mostecké ulici. Kdosi překonal oplocení parcely v zahradní kolonii a z pozemku poškozeného sebral bazén s pískovou filtrací, dětské pískoviště, kočárek, spací pytel, slunečník a plastový sud. Majitel vyčíslil celkovou škodu na necelých 6 tisíc korun. Případný pachatel bude obviněn z krádeže.

31. července 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem