Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Test odolnosti 2015

MĚLNICKO - Předání pamětních medailí. 

V ranních hodinách dne 18. června 2015 startuje již 5. ročník extrémního závodu policejních Pořádkových jednotek „ Test odolnosti 2015“. Letos se akce zúčastní zhruba dvacet soutěžních družstev. Policisty a policistky doplní i týmy Hasičského záchranného sboru ČR. Na startu se sejdou reprezentanti Středočeského, Severočeského, Jihomoravského kraje a policisté z Prahy.
 
Startuje se opět z Romanova u Mšena a cíl je u rybníka Harasov. Týmy se budou pohybovat po trati dlouhé zhruba jednadvacet kilometrů, kde na závodníky čeká asi dvanáct stanovišť (ženy absolvují poloviční distanci). Úkoly na jednotlivých úsecích jsou složeny ze zdravovědy, silových disciplín a orientace v terénu.
 
Dnešního dne měl samotný závod malou slavnostní předehru. Zástupce pořadatelů, npor. Bc. Marek Zahrádka, předal starostovi města Mělník MVDr. Ctiradu Mikešovi, který nad soutěží drží dlouholetou záštitu pamětní medaili k pátému výročí konání akce. Dalším oceněným byl mjr. Ing. Martin Legner z Hasičského záchranného sboru Mělník. Profesionální hasiči pomáhají po celou dobu konání uvedené akce s jejím špičkovým zajištěním a bez jejich pomoci a techniky by se podobná soutěž mohla uskutečnit jen těžko. Nakonec npor. Zahrádka předal pamětní medaile i zástupcům vedení Územního odboru Policie ČR Mělník, včetně jeho vedoucího plk. Ivana Žučenka.
 
Na závěr si lze pouze přát, aby dosavadní spolupráce fungovala i v dalších letech a závodníci se opět mohli na Kokořínsku sejít a poměřit své síly.
 
Oddělení tisku a prevence
ÚO PČR Mělník
8. června 2015
Odkazy do noveho okna

TO 2015 medaile

TO 2015 medaile  

Detailní náhled

TO 2015 medaile

TO 2015 medaile  

Detailní náhled

TO 2015 medaile

TO 2015 medaile  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem