Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Těžit už nebudou

LITOMĚŘICE – Zloději dřeva dopadeni; Nemá auto ani peníze; Krkavčí otec 

Policisté v těchto dnech sdělili podezření dvěma mladíkům, kteří v březnu tohoto roku neoprávněně těžili dřevo. Mladíci ve věku 23 a 24let bez povolení káceli stromy v katastru obce Hoštka, které následně prodávali. Jeden z nich byl dokonce v posledních třech letech za obdobnou trestnou činnost souzen. Pro trestný čin krádeže jim hrozí dvouleté vězení.
 

Nemá auto ani peníze
31letý muž z Litoměřic převzal počátkem června od poškozeného finanční hotovost za účelem koupě ojetého vozidla ze zahraničí, které si poškozený  vybral prostřednictvím internetových stránek. Ve stanoveném termínu se však poškozený vozidla nedočkal. Přes opakované výzvy se do dnešního dne nedočkal ani slibovaného vozidla ani navrácení finanční hotovosti. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu zpronevěry. Podezřelému muži hrozí až pětiletý trest odnětí svobody neboť způsobil svým činem větší škodu a za obdobný přečin byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen.
 

Krkavčí otec
Od měsíce října 2003 do současné doby si neplní vyživovací povinnost na své tři děti 46letý muž z Lovosic. Za uvedené období se jeho dluh na výživném vyšplhal na 301 tisíc korun. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování ve středu obvinil dotyčného z trestného činu zanedbání povinné výživy, jeho trestní stíhání probíhá na svobodě.
 

13. 7. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem