Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Těžké ublížení na zdraví a výtržnictví

KLADENSKO - Napadený mladý muž utrpěl vážná zranění levého oka. 

 
Kladenští kriminalisté v současné době prošetřují případ fyzického násilí, při kterém byl zraněn mladý muž a pachatel je nyní podezřelý z trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. Pachateli za tento trestný čin hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši deset let.
 
V brzkých ranních hodinách v sobotu dne 28. března 2015 ve čtyři hodiny ráno v baru Nebe v Kladně v ulici Vodárenská na místě veřejnosti přístupném, došlo k fyzickému násilí, při kterém byl jeden poškozený vážně poraněn. V době tohoto incidentu, kdy byla způsobena mladému muži těžká újma na zdraví se v daném okamžiku na místě nacházelo více jak čtyřicet osob.
 
Na základě policejního šetření bylo zjištěno, že dvaceti dvouletý mladík z Kladna bezdůvodně fyzicky napadl dvaceti sedmi letého mladého muže. Svým agresivním útokem pachatel způsobil dvaceti sedmi letému muži řezná poranění v obličejové části a vážné poranění levého oka. Muž s těžkým ublížením na zdraví byl převezen posádkou rychlé záchranné služby do kladenské nemocnice, kde okamžitě podstoupil operaci vážně zraněného oka.
 
Dále bylo zjištěno, že ve stejném čase byl v baru fyzicky napaden čtyřiceti tříletým mužem z Kladna dvaceti pěti letý mladík.
 
Policie nyní případ agresivního fyzického útoku prošetřuje a žádá další osoby, které se v danou chvíli v tomto baru nacházely a byly taktéž fyzicky napadeny nebo utrpěly poranění následkem nepřímého napadení jiné osoby, aby se dostavily na službu kriminální policie a vyšetřování v Kladně v Havířské ulici nebo zavolaly napolicejní linku 158.
 
Dále policie žádá svědky tohoto incidentu, při kterém došlo k vážnému zranění mladého muže u barového pultu, aby poskytli informace na policejní linku 158 nebo na službu kriminální policie a vyšetřování a nebo na policejní služebnu. Policie vyzývá k podání informací i ostatní návštěvníky baru, kteří se v tuto inkriminovanou dobu v těchto místech pohybovali.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí 
P ČR Kladno
30. března 2015
 

vytisknout  e-mailem