Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

To se musí vyšetřit

O vloupání do domu ve Vidicích z druhé poloviny května tohoto roku jsme Vás informovali. 

     Tehdy neznámý pachatel odcizil vstupní dveře, okenice, odnesl kamna, stůl se svěrákem a další věci. Policisté nyní zjistili, že takto s věcmi jemu svěřenými neoprávněně nakládal pětatřicetiletý muž z Kutné Hory, který je navíc příbuzný poškozeného. Podezřelý je z trestného činu zpronevěra. Pokud se případ dostane až k soudu, může očekávat i dvouleté vězení.

Další zprávy:

Avii prý někdo ukradl
     Policisté z Kutné Hory pátrají po odcizeném nákladním automobilu. V Přítokách u Kutné Hory se někdo v době od 23. 7. 2011 do 9. 8. 2011 zmocnil na volně přístupném pozemku u domu zaparkovaného nákladního vozidla Avia v provedení sklápěč, bez připevněných registračních značek, které prý bylo odstavené, nepojízdné a odemčené. Škoda se odhaduje na 30 000,- Kč.

Myslel si, že to klapne…
     Krádež elektronických součástí ve výrobním podniku na kutnohorském Karlově neprošla třicetiletému zaměstnanci z Kutnohorska. Celkem se pokusil ukrást čtyři procesory, s jedním se snažil projít přes bezpečnostní rám a další uschoval do zásuvky svého stolu. Jejich hodnota přesahuje částku 82 000,- Kč. Případem se již zabývají policisté.
 

 

nprap. Daniel Votroubek

10. 8. 2011

vytisknout  e-mailem