Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Trafiky našli vykradené

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Zloději přes noc vykradli trafiky ve Vlčnově a Ostrožské Nové Vsi.  

 

Linku 158 vytočil v úterý 9. srpna majitel novinového stánku v Ostrožské Nové Vsi krátce před pátou hodinou ráno. Visací zámky na mříži byly rozlomené, dveře vypáčené. Zloději z trafiky odnesli 261 krabiček cigaret, 32 balení volného tabáku a mince v celkové hodnotě přes dva tisíce korun. Na místo vyjeli policisté z Uherského Ostrohu, kteří začali zjišťovat informace k možným pachatelům, a kriminalistický technik zajišťoval upotřebitelné stopy.

O půl hodiny později vytočila linku 158 majitelka trafiky ve Vlčnově. I její trafiku někdo přes noc vykradl. Pachatel odstranil zámek na mříži chránící prodejní okénko. Tímto úzkým prostorem pak zloděj prolezl do trafiky a ukradl krabičky i kartony cigaret a volný tabák spolu s dutinkami. Celková škoda na ukradených tabákových výrobcích dosáhla osmnácti tisíc korun. I k této trafice vyjel kriminalistický technik v doprovodu uherskobrodských policistů.

Policisté z Uherského Ostrohu i Brodu začali společně prověřovat informace k pachatelům těchto krádeží, za které v jednotlivých případech hrozí až dva roky vězení.


 

10. srpen 2011, por. Mgr. Aleš Mergental

vytisknout  e-mailem