Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tragická dopravní nehoda

TRUTNOVSKO – Motocyklista na místě zemřel.  

Dnes chvíli před půl desátou dopoledne přijalo operační středisko Policie ČR v Trutnově oznámení o dopravní nehodě v ulici Krkonošská při vjezdu do Trutnova od Svobody nad Úpou. Provedeným šetřením na místě bylo zjištěno, že v těchto místech havaroval devětatřicetiletý řidič motocyklu, který přijížděl do Trutnova.
K dopravní nehodě pravděpodobně došlo tak, že motocyklista potom co dokončil předjíždění, z dosud nezjištěných příčin nezvládl řízení, narazil do svodidel vpravo ve směru jízdy a přelétl přes ně mimo vozovku do lesního porostu. Motocyklista na místě svým zraněním podlehl. U řidiče motocyklu byla nařízena zdravotní pitva a dále bude proveden rozbor krve na určení, zda nebyl řidič při jízdě pod vlivem alkoholu.
Nikdo jiný při nehodě nebyl zraněn. Hmotná škoda pří tragické nehodě vznikla na motocyklu a svodidlech v předběžné výši 105 tisíc korun. Po dobu vyšetřování nehody byla doprava na vozovce ulice Krkonošská v místě nehody řízena kyvadlově. Veškeré okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího šetření trutnovských policistů.

Jan Čížkovský
29. června 2012, 16:45

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem