Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Hledáme svědky tragické nehody

RYCHNOVSKO - Střet osobních aut u Vamberku. 

AKTUALIZACE:
Hledáme svědky níže popsané tragické dopravní nehody. Na místě události se dle svědectví měli pohybovat tři muži zřejmě z dodávkového auta, kteří jeli jako první přímo za řidičkou vozu zn. Škoda Fabia. Po střetu účastníkům dopravní nehody poskytovali první pomoc a pak z místa odjeli.
Žádáme je, aby se nám přihlásili na bezplatné lince 158 nebo na telefonním čísle 974 536 459. Jejich svědectví je pro vyšetřování události pro policisty důležité.

por. Mgr. Alena Kacálková
19. října 2015 v 11:40



Tragická dopravní nehoda zablokovala silnici č.I/11 mezi Vamberkem a Rybnou nad Zdobnicí.

Ve středu 14. 10. ve 12:20 přijal operační důstojník oznámení o dopravní nehodě na silnici č. I/11 na úseku Vamberk – Rybná nad Zdobnicí. Řidička vozu zn. Škoda Fabia jedoucí od Rybné nad Zdobnicí směrem na Vamberk po průjezdu více za sebou jdoucích zatáček dostala na mokrém povrchu silnice z dosud nezjištěných příčin smyk, při kterém přejela do protisměru, kde se pravým bokem auta střetla s přední částí protijedoucího vozu zn. Škoda Octavia. Šestadvacetiletá řidička fabie bohužel svým zraněním na místě podlehla. Tříčlennou posádku z octavie odvezli záchranáři do nemocnice k ošetření.
Dechová zkouška na přítomnost alkoholu, kterou policisté provedli na místě nehody u řidiče Škody Octavia, byla negativní. U řidičky vozu Škoda Fabia byla nařízena soudní pitva. Škoda této dopravní nehody je vyčíslena na 150.000 korun.

Komunikace byla téměř tři hodiny zcela uzavřena, na objízdné trasy policisté řidiče odkláněli v Rybné nad Zdobnicí a ve Vamberku. Později policisté řídili provoz na místě události kyvadlově.
Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

por. Mgr. Alena Kacálková
15. října 2015

 

 

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

14.10. Vamberk 

Detailní náhled

Rychnovsko

14.10. Vamberk 

Detailní náhled

Rychnovsko

14.10. Vamberk 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem