Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická dopravní nehoda - dodatek

CHOMUTOV - Lupič v cele, Rozebral bránu..... 

Tragická dopravní nehoda – dodatek
Jak policie již informovala, došlo ve čtvrtek, kolem půl sedmé večer, na silnici 1/7 za obcí Hora sv. Šebestiána k tragické dopravní nehodě – střetu nákladního vozidla Mercedes Benz s osobním vozidlem Audi A6. Na místě zemřeli dva lidé – řidič vozidla Audi A6, 20letý cizinec, a jeho neznámá spolujezdkyně. Policistům se podařilo ženu ustanovit. Ve vozidle jela 32letá žena z Českých Budějovic. Vyšetřování nehody nadále pokračuje.    
 
Lupič v cele
Loupež vyšetřují chomutovští policisté. 20letý místní obyvatel bránil mladé ženě ve volném pohybu na chodbě domu v Palackého ulici a pak jí z ramene strhl kabelku. Obsah tašky vysypal na zem, sebral svazek klíčů a z místa utekl. Incident se naštěstí obešel bez zranění. Pachatel byl následně zadržen a byl obviněn z uvedeného trestného činu. Po nezbytných úkonech skončil v policejní cele, neboť byl podán návrh na jeho vzetí do vazby.
 
Rozebral bránu
Z krádeže je podezřelý 19letý mladík z Chomutova. V obci Březenec demontoval a následně odcizil železnou vstupní bránu do místní firmy. Lup samozřejmě odvezl do sběrny a získané peníze použil pro svoji potřebu. Majitel vyčíslil škodu na 14 tisíc korun. Vyšetřování zahájili policisté z Jirkova.
 
Zraněná seniorka
V pátek vyšetřovali policisté dopravní nehodu v Kadani, ulice Kpt. Jaroše. Kolem jedenácté hodiny tudy projížděl s vozidlem VW Golf 42letý muž z Krupky. Při zastavování nestačil včas zabrzdit a narazil do přecházející ženy. 76letá seniorka upadla a bohužel utrpěla zranění, ze kterých se bude léčit nejméně tři měsíce. Alkohol byl u účastníků vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Na neopatrného řidiče čeká obvinění z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Soudce ho může potrestat peněžitým trestem nebo ho poslat až na čtyři roky do vězení.
 
Požár v obci
Hasiči a policisté z Jirkova zasahovali v obci Boleboř Svahová. Došlo zde k požáru hospodářské budovy, celkovou škodu stanovil majitel na 700 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo. Vyšetřovatel hasičů uvedl jako příčinu požáru manipulaci s otevřeným ohněm, cizí zavinění však nemohl vyloučit, bude předmětem dalšího vyšetřování. Požár vyšetřují jirkovští policisté.
 
Obstarával drogy
Z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy obvinil policejní komisař 28letého muže z Jirkova. Muži zákona zjistili, že v přesně nezjištěné době v měsíci květnu a červnu letošního roku obstaral v několika případech zakázanou psychotropní látku metamfetamin – pervitin pro mladou dívku, která ji následně užila. Obvinění si pachatel převzal, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Zloděj v chatě
Do rekreačního stavení v obci Klášterecká Jeseň vnikl zloděj. Dům je v současné době opuštěný a připravený k vnitřní rekonstrukci, ale i tak pachatel odnesl dvoje kamna, olejový radiátor, PB lahve, vysavač, žebřík a další věci. Majitel domu vyčíslil celkovou škodu na 52 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Skutek vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.
 
12. listopadu 2012  
nprap. Marie Pivková   
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem