Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tragická dopravní nehoda u Tábora

Tábor - Policisté i vyšetřovatelé zjišťují přesnou příčinu a průběh dopravní nehody při které zemřela malá dívenka.  

Policisté z Tábora zjišťují přesnou příčinu i průběh tragické dopravní nehody na silničním tahu Tábor – Mladá Vožice, přesněji mezi obcemi Hlinice – Vřesce. Zkoumat budou také míru zavinění účastníků této tragické nehody s dětskou obětí.

DN TA Vřesce - Hlinice II.JPG
Kolem jedné hodiny odpoledne vstoupily do silnice u autobusové zastávky dvě děti, mladší deseti let, chlapec a dívka. Děti vstoupily do silnice, podle dosavadního šetření na místě nehody, pravděpodobně zpoza autobusu. Následně se střetly s projíždějícím osobním vozidlem značky Renault, jedoucím směrem do Tábora.  Dívka i přes veškerou péči záchranářů podlehla krátce po nehodě na místě svým zraněním. Chlapec byl letecky ve vážném stavu transportován do nemocnice. Řidiči osobního vozidla i rodinám dětí byla poskytnuta krizová intervenční péče. Silnice byla plně zprůjezdněna kolem čtvrté hodiny odpoledne.

Každý máme mezi nejbližšími, děti různého věku, zkusme tedy na silnici předvídat jejich chování a dbejme i na místech jako jsou autobusové zastávky, školy, jídelny či hřiště zvýšené opatrnosti. Dětem nezapomeňme připomínat zásady správného přecházení komunikace.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

19. listopadu 2015

Odkazy do noveho okna

DN TA Vřesce - Hlinice II

DN TA Vřesce - Hlinice II 

Detailní náhled

DN TA Vřesce - Hlinice

DN TA Vřesce - Hlinice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem