Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda

Bruntál - střet vozidla s dvěma nezletilými cyklisty 

tragická nehoda krnov.jpg
 
Včera kolem 17,00 hodiny došlo v Krnově na ulici Ježnická k dopravní nehodě, při které byli zraněni dva nezletilí cyklisté a z toho jeden svým zraněním bohužel na místě podlehl.
Ke střetu s osobním vozidlem Mercedes došlo v pravé části hlavní silnice křižovatky, kde se děti na kolech pohybovaly dosud nezjištěným způsobem a vozidlo jelo po hlavní komunikaci. Mladší z chlapců i přes poskytnutou pomoc 57letého řidiče, kolemjdoucích a následně záchranářů svým zraněním na místě podlehl. Starší chlapec byl letecky transportován do nemocnice v Ostravě. Na místě události zasahovali také interventi jak policejní, tak od hasičů a záchranářů, kteří poskytovali rodinám psychologickou pomoc. Dechová zkouška u řidiče byla s negativním výsledkem. Ve věci bude přibrán soudní znalec z odvětví silniční dopravy. Příčinu a míru zavinění nyní intenzivně šetří kriminalisté.
Přivítáme jakékoli informace k průběhu nehody, ať již od přímých svědků, či svědků, kteří viděli jízdu vozidla Mercedes, které jelo směrem od Krnova na Ježník, pohyb dětí na vozovce a další informace k samotné dopravní nehodě. Kontaktujte, prosím, policisty a to buď na bezplatné lince 158 a nebo přímo kriminalisty na tel. 974 731 609.
tragická nehoda krnov1.jpg
 
 
por. Bc. Tušková P.
skupina tisku a prevence Bruntál
23. 7. 2014

vytisknout  e-mailem