Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tragická událost v Kadani

CHOMUTOV - Přítele bodla nožem, Hledaný muž jezdil opilý.... 

Přítele bodla nožem
Policisté vyšetřují první vraždu v letošním roce na našem okrese. K tragické události došlo v neděli odpoledne v jednom kadaňském bytě. Po předchozí slovní rozepři a fyzickém napadání, bodla nožem 28letá žena svého 37letého přítele a ten bohužel na následky zranění zemřel. Pachatelka byla zadržena, obviněna z trestného činu vraždy a byl podán návrh na její vzetí do vazby. Za uvedený čin jí hrozí trest odnětí svobody deset až patnáct let.
 
Hledaný muž jezdil opilý
Když policejní hlídka zastavila v Chomutově vozidlo Ford Tranzit, ještě netušila, že za volantem sedí 38letý muž z Karlových Varů, po kterém je vyhlášeno celostátní pátrání. Příkaz k zatčení na muže vydal okresní soud v Chomutově a navíc bylo zjištěno, že vůbec nemá řídit  neboť má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Orientační dechová zkouška pak potvrdila, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 1,98 promile alkoholu v dechu. Pachatel se bude zodpovídat hned ze tří trestných činů - řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění, ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Rozchod neunesl
Svůj rozchod s přítelkyní řešil dosti svérázným způsobem 28letý Kadaňák. Poté, co se ze společného bytu v Klášterci nad Ohří odstěhoval, vnikl zpět a vyčkal ženina návratu. Proti vůli poškozené v pokoji setrval a na výzvu k opuštění bytu nereagoval. Po vzájemné hádce pak ženu napadl. Zranění, která jí způsobil, si vyžádaly ošetření u lékaře s následnou pracovní neschopností. Na útočníka nyní čeká obvinění z trestných činů omezování osobní svobody a porušování domovní svobody.
 
Na zastávce došlo k napadení
Na autobusové zastávce sídliště Písečná v Chomutově napadl včera 18letý mladík ještě o rok mladšího Jirkováka. Než se stačil vzpamatovat dostal několik ran pěstí do obličeje a tak musel následně vyhledat lékařské ošetření. Proč k incidentu došlo šetří nyní jirkovská policie, útočník bude obviněn z trestného činu výtržnictví.
 
 

vytisknout  e-mailem