Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Transport show Brno 2013 a prevence policie ČR

BRNO: Tahače, návěsy, tachografy, příslušensví a dopravní policisté  

 

     Dne 3. října 2013 v době od 9-17 hodin proběhla v Brně na ulici Kšírova akce pod názvem "Transport show". Akce byla určena tuzemským autodopravcům i ostatním řidičům nejen nákladní dopravy. V průběhu dne pořadatel akce nabídl všem účastníkům bohatý program. Probíhala prezentace dopravní techniky, předvedení nových typů tahačů různých značek, zkušební jízdy, prohlídka samotných návěsů, prezentace možnosti nákupu včetně financování nabízeného zboží, prezentace upevnění nákladů, konzultace na místě, odborný seminář k problematice digitálních tachografů, téma silniční kontroly – pracovní režim řidičů. Celou akci komentoval zkušený moderátor.

     Policie ČR měla na místě svůj stánek s policisty z Preventivně informačního oddělení. Jak preventisté, tak i tiskoví mluvčí zodpovídali různé otázky návštěvníků. Odborné dotazy směřující pouze na problematiku dopravy zodpovídali zkušení policisté z Odboru služby dopravní policie.

U stánku policie nechyběla Škoda Octavia v policejních barvách, motocykl, který používají dopravní policisté a jedním z velkých lákadel byl policejní VW Passat v civilním provedení se svojí technikou. V odpoledních hodinách bylo možno vidět při ukázce policie ČR i zadržení   nebezpečného pachatele. Ve stánku policisté mimo cenných rad rozdávali i reflexní prvky a různé drobné dárky dětem, které přišly se svými   rodiči.


 

nprap. Milan Gruška


 

5.10.2013


 

Odkazy do noveho okna

Snímek 361

Snímek 361 

Detailní náhled

Snímek 367

Snímek 367 

Detailní náhled

Snímek 369

Snímek 369 

Detailní náhled

Snímek 370

Snímek 370 

Detailní náhled

Snímek 371

Snímek 371 

Detailní náhled

Snímek 372

Snímek 372 

Detailní náhled

Snímek 393

Snímek 393 

Detailní náhled

Snímek 396

Snímek 396 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem