Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Trestná činnost na Lounsku za uplynulé dva dny

V Lounech se zloděj vloupal do garáže pro kola a benzin; Ve Velké Černoci vykradl neznámý pachatel obchod s potravinami; Mladý muž porušil zákaz řízení; Z fabie na parkovišti demontoval a odcizil kola; V Lounech byl ukraden další vůz; Z auta odcizil nejen přední sklo, ale i peníze a CD  

V Lounech se zloděj vloupal do garáže pro kola a benzin

V minulých dnech bylo policistům oznámeno vloupání do garáže v Cukrovarské ulici v Lounech. Neznámý pachatel vypáčil u garáže zámek a vnikl dovnitř. U zde zaparkovaného osobního vozidla zn. Škoda Felicia rozbil levé zadní okno, následně odcizil osm pneumatik s disky a kanystry s benzinem. Dále si z garáže odnesl různé drobnosti. Způsobená škoda byla celkem vyčíslena na 13 900 Kč. Policisté případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

Ve Velké Černoci vykradl neznámý pachatel obchod s potravinami

Policisté pátrají po pachateli, který se z pondělí na úterý vloupal do prodejny potravin ve Velké Černoci. Nejprve překonal mříže, rozbil okno a poté vnikl do obchodu. Odcizil hlavně cigarety různých značek, alkohol, uzeniny, spotřební a další zboží. Přesný seznam odcizených věcí a výše škody budou upřesněny po inventuře. Předběžně byla škoda vyčíslena na 40 600 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Mladý muž porušil zákaz řízení

V úterý, po jedné hodině po půlnoci, kontrolovali policisté ve Svatováclavské ulici v Žatci osobní vozidlo zn. Peugeot 309, které řídil 27letý mladík z Postoloprt. Lustrací policisté zjistili, že mladý muž za volantem nejenže nevlastní řidičské oprávnění, ale navíc mu Městský úřad v Lounech vyslovill od 1. října tohoto roku zákaz řízení všech motorových vozidle na dobu šesti měsíců. Tímto jednáním se tedy mladík dopustil hned dvou trestných činů. Ve zkráceném přípravném řízení mu policisté sdělili podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Z fabie na parkovišti demontoval a odcizil kola

Nemilé překvapení čekalo v minulých dnech na řidiče osobního vozidla zn. Škoda Fabia. Když přišel ke svému vozu na parkovišti v Šafaříkově ulici v Lounech, zjistil, že mu neznámý pachatel demontoval a odcizil z automobilu všechna čtyři kola. Policisté na místě ohledali místo činu a ve věci záhájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Způsobená škoda byla vyčíslena na 12 tisíc korun.    

V Lounech byl ukraden další vůz

Z neděle na pondělí zmizel z Vladimírské ulice v Lounech zaparkovaný osobní vůz zn. Renault Megane Scenic. Škoda byla vyčíslena na 194 435 Kč. Po pachateli i vozidle policie pátrá.

Z auta odcizil nejen přední sklo, ale i peníze a CD

V Plzeňské ulici v Žatci se do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Felicia vloupal neznámý pachatel. Ostrým předmětem vyřízl gumu z předního skla, to poté odcizil a dále si z auta přisvojil peněženku s finanční hotovostí a padesát kusů CD s nahranou hudbou, které byly uloženy v předním kaslíku. Poškozenému tím vznikla škoda za celkem 4 300 Kč. Případ šetří žatečtí policisté jako trestný čin krádeže.  

Další zprávy budou zveřejněny v pátek 31. října!

vytisknout  e-mailem