Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Tři auta v sobě

RYCHNOVSKO - Na vině opět nepozornost. 

V neděli 24.7. v 14.20 na silnici I. třídy č. 11 u obce Rybná nad Zdobnicí došlo k hromadné nehodě dvou osobních a jednoho nákladního vozidla.
Od Vamberku směrem k Rybné nad Zdobnicí jel 24letý řidič s osobním vozidlem Škoda Octavia a jelikož se plně nevěnoval řízení, přehlédl, že před ním do leva na Dolní Rybnou odbočuje nákladní vozidlo Suzuki Grand. Řidič Octávky se snažil střetu zabránit a chtěl vozidlo objet z pravé strany. Zavadil však zpětným zrcátkem o pravý zadní světlomet a navíc zavadil o betonový mostek. Auto se mu zastavilo až v pravém silničním příkopu. V tu chvíli jel za ním ve stejném směru řidič se Škodou Felicia, který nestačil na situaci zareagovat a přední částí narazil do zadní části Suzuki.
Při nehodě se szranila 42letá řidička Suzuki, její 17letá spolujezdkyně a 27letý řidič Felicie. Všichni tři byli s blíže nespecifikovaným zraněním převezeni do nemocnice v Rychnově nad Kněžnou. Další tři účasntíci nehody vyvázli bez zranění.
Přivolaní policisté všechny řidiče podrobili dechové zkoušce s negativním výsledkem, škodu na vozidlech odhadli na 100 tisíc korun a technickou závadu, jako příčinu nehody na místě vyloučili. Míra zavinění je v šetření polcistů.

por. Iva Kormošová
25.7.2016, 14.00
 

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

Rybná 24.7. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Rybná 24.7. 

Detailní náhled

Rychnovsko

Rybná 24.7. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem