Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tři dopravní nehody na Kladensku

KLADENSKO - Z jedné dopravní nehody vrtulník transportoval zraněného seniora. 

Policisté z Dopravního inspektorátu Kladno prošetřují od ranních hodin dnešního dne tři dopravní nehody se zraněním, které se staly v průběhu tří hodin.
 
První nehoda byla oznámena kolem půl šesté v obci Kamenné Žehrovice. Při dopravní nehodě se střetlo osobní vozidla Škoda Octavia s padesáti osmiletým cyklistou. Třicetiletý řidič jel ve vozidle sám a neutrpěl žádná zranění. Cyklista byl z místa dopravní nehody transportován vozidlem Rychlé záchranné služby do motolské nemocnice v Praze.
 
Po šesté hodině se stala druhá dopravní nehoda, a to v místech sjezdu ze silnice číslo 1/16 mezi obcemi Stochov a Kačice. Při této dopravní nehodě se střetla dvě osobní vozidla. Jednalo se o vozidlo značky Chevrolet, které řídil čtyřiceti pětiletý řidič a ve vozidle Citroen byla za volantem třicetiletá řidička. Rychlá záchranná služba převezla řidičku s lehčím zraněním do kladenské nemocnice.
 
Nedaleko města Slaného se před devátou hodinou stala další dopravní nehoda na křižovatce silnic mezi obcemi Tuřany - Slaný a Byseň - Studeněves. Policisté zde prošetřují vážnou dopravní nehodu osobního a nákladního vozidla. V osobním voze značky Hunday cestovala dvoučlenná posádka seniorů. Sedmdesáti čtyřletý senior utrpěl vážné zranění a byl vrtulníkem Letecké záchranné služby transportován do střešovické nemocnice v Praze. Sedmdesáti čtyřletá spolujezdkyně byla se zraněním převezena sanitou Rychlé záchranné služby do slánské nemocnice. Pozemní komunikace vedoucí ze Slaného na obec Tuřany byla uzavřena a policisté provádí odklon dopravy po silnicích. Zprůjezdnění komunikace je předběžně plánované v 11.30 hodin.
 
Příčina u těchto tří dopravních nehod je v současné době předmětem šetření.
 
Policie upozorňuje řidiče a všechny ostatní účastníky silničního provozu, aby v době, kdy usednou za volant, ale i na ostatní dopravní prostředky, se vždy plně věnovali řízení, dbali zvýšené opatrnosti v silničním provoze a dodržovali všechny silniční bezpečnostní předpisy.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
28.února 2014

vytisknout  e-mailem