Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tři muži přepadli důchodce

Způsobili mu zranění  

     Za použití fyzického násilí přepadli 9. srpna krátce po sedmé hodině ranní ve Vlašimské ulici v Benešově tři neznámí muži čtyřiašedesátiletého muže.
Jeden z pachatelů ho zezadu udeřil pěstí do obličeje a druhý ho nohou kopl do zad. Poškozený přitom upadl na zem. Toho neznámí muži využili a se slovy " prohledejte ho a dej sem šrajtofli", mu  ze zadní kapsy kalhot  odcizili peněženku s penězi, občanským průkazem, řidičským průkazem, platebními kartami a dalšími věcmi. Poté z místa odešli směrem na Vlašim.
     V důsledku napadení muž utrpěl zranění v obličeji, obou loktů a zad. Vyžádalo si ošetření v benešovské nemocnici.
     Poškozený škodu vyčíslil na téměř deset tisíc korun. K popisům pachatelů uvedl, že byli asi tak zhruba stejně staří, mohlo jim být asi tak 25 až 27 let. První útočník byl tmavé pleti, na sobě měl tmavě modré džíny, triko s krátkým rukávem tmavé barvy, na přední straně s obrázkem. Měl černé krátce střižené vlasy, které mu přesahovaly přes uši. Mluvil česky.
     Druhý muž byl bílé pleti, vysoký asi 180 centimetrů a silnější postavy. Oblečen byl do tmavých modrých riflí, měl kulatý obličej a tmavě kaštanové vlasy kratšího střihu, mluvil česky.
     Třetí muž, také světlé pleti, měl na sobě tmavě modré džíny a kostkovanou košili modré barvy. Měl světle kaštanové vlasy a mluvil rovněž  česky.

     Policejní komisař zahájil úkony  trestního řízení pro podezření ze spáchání  trestného činu loupež spáchané ve spolupachatelství. 

     Policisté žádají případné svědky, aby se jim přihlásili na lince 158 nebo na policejní služebně. 
 

vytisknout  e-mailem