Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Tři nehody v Turnově během jednoho dne

SEMILSKO - Řidič s návěsem poškodil při odbočování kovové zábradlí. Od dalších dvou dopravních nehod řidiči ujeli. 

Ve čtvrtek 25. února krátce po sedmé hodině ranní jel řidič s nákladním vozidlem s návěsem po silnici I. třídy číslo 35 v Turnově, kde odbočoval vpravo do ulice Nádražní. Přitom narazil pravou zadní částí návěsu do kovového zábradlí, které poškodil. Ke zranění osob naštěstí nedošlo a výsledek dechové zkoušky na alkohol byl u řidiče negativní. Způsobená škoda přesáhla částku 20 000 korun.

Tentýž den několik minut po půl šesté ráno jel řidič osobním vozidlem značky Opel Corsa po silnici I. třídy číslo 10 od firmy Ontex směrem na Prahu. V té chvíli přejel z připojovacího pruhu do levého jízdního pruhu bezohledný řidič s vozidlem, který bočně narazil do opelu a z místa nehody bez zastavení ujel. Vozidlo Opel bylo nárazem odhozeno na kovová svodidla a jeho řidič utrpěl zranění. Způsobená škoda byla stanovena na částku 60 000 korun. Po řidiči, který z místa dopravní nehody ujel, už pátrají policisté.

080SM32.JPG


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policisté pátrají také po řidiči, který ve čtvrtek krátce po čtvrt na čtyři odpoledne na parkovišti v ulici Svobodova v Turnově při couvání narazil do zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5 000 korun.

26. 2. 2016
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem