Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tři osoby zraněny

Včera byli při dopravních nehodách zraněni řidič, cyklista a chodkyně 

Mostecká policie včera šetřila šest dopravních nehod. Tři osoby při nich utrpěly lehké zranění. Hmotnou škodu policisté vyčíslili na částku 190 tisíc korun.

V pondělí kolem 05 hodiny v Mostě na křižovatce ulic J. Suka a V. Talicha jel řidič osobního automobilu tovární značky Opel. Při odbočování se střetl s cyklistou, který jel ve směru od BČ Shell. Při nehodě byl cyklista zraněn lehce a z místa byl odvezen sanitou do nemocnice. Po ošetření byl propuštěn.  U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla negativní. Hmotná škoda byla vyčíslena na patnáct tisíc korun.

Ke zranění chodkyně včera došlo kolem 13 hodiny v ulici Moskevská v Mostě. Na parkovišti u prodejny nábytku při couvání narazila řidička osobního vozidla Suzuki do chodkyně, která šla po parkovišti. Ta utrpěla lehké zranění. Hmotná škoda nevznikla. Provedenou dechovou zkouškou nebyl zjištěn alkohol u účastnic dopravní nehody. Míra zavinění je předmětem šetření dopravní policie.  

Ke třetí dopravní nehodě došlo v 13.50 hodin na silnici I/27 ve směru od Mostu na Žatec. Před odbočkou na obec Bylany řidič osobního vozu VW Multivan zpomalil vlivem silničního provozu. Za ním jedoucí vozidlo téže výrobní značky typu Transporter nedodrželo bezpečnou vzdálenost a zezadu narazilo do vozidla Multivan. Při střetu došlo k lehkému zranění řidiče předního automobilu. Hmotná škoda byla policisty odhadnuta na 80 tisíc korun. Alkohol u účastníků dopravní nehody zjištěn nebyl.

 

vytisknout  e-mailem