Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Tři případy krádeže

KARLOVARSKÝ KRAJ – Odcizili mobilní telefon, golfový vozík i krabičky cigaret. 

Odcizil mobilní telefon
V polovině srpna letošního roku měl v nočních hodinách devětadvacetiletý muž z Habartova navštívit místní restaurační zařízení. Tam si měl všimnout na stole volně odloženého mobilního telefonu, který tam zanechala venku kouřící dvaadvacetiletá žena. Muž měl mobilní telefon odcizit a ženě tak způsobit škodu přibližně 2 500 korun.
 
Ukradli golfový vozík
Na konci září 2020 měl být v odpoledních hodinách čtyřiadvacetiletý muž společně s třicetiletou ženou v jednom z golfových areálů v Karlovarském kraji. Dvojice tam měla následně odcizit volně odložený nezajištěný golfový vozík se značkovým vybavením. Majiteli tak měla způsobit škodu 30 tisíc korun.
 
Vzal téměř 20 krabiček cigaret
Osmadvacetiletý muž z Aše měl v pátek 2. října letošního roku vniknout v nočních hodinách do místního restauračního zařízení. To měl prohledat a následně odcizit na dvě desítky krabiček cigaret. Tímto svým jednáním měl majiteli způsobit škodu téměř 2 tisíce korun.
 
Všem čtyřem policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Třicetileté ženě hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky. Trojici mužů hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na roky tři, neboť se krádeže dopustili opakovaně.

nprap. Jakub Kopřiva
5. 10. 2020

vytisknout  e-mailem