Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Tři středeční nehody

ZNOJEMSKO: Dvě zraněné osoby, dva zlomené sloupy a poškozené střechy. 

     Ve středu jsme šetřili hned tři dopravní nehody:

     - O půl deváté ráno v obci Citonice složil řidič nákladního vozu stavební materiál a začal s autem odjíždět. Zapomněl však zasunout zpět pracovní rameno a tím zachytil o telefonní vedení. Došlo pak k přelomení dvou sloupů a po jejich pádu i k poškození tří střech domů a vytržení telefoních připojek. Vše se naštěstí obešlo bez zranění osob. Způsobená škoda na zařízení je asi sto pětasedmdesát tisíc korun.  Pětapadesátiletý šofér ze Znojemska před jízdou alkohol nepil.
     - V deset hodin dopoledne se na Pražské ulici ve Znojmě střetla dvě osobní auta. Na Škodě Octavia a VW Passat po nárazu vznikla hmotná škoda dvě stě deset tisíc korun. Pravděpodobnou příčinou bylo nedání přednosti v jízdě. Oba řidiči ve věku padesát šest a šedesát jedna let jsou ze Znojemska a ani jeden z nich před jízdou nepil alkohol. Starší z nich však utrpěl lehké zranění.
     - O půl šesté večer se pak ve Znojmě stala další dopravní nehoda. Po Dukelské ulici jel jedenadvacetiletý řidič z Třebíčska se svým vozem Honda Civic. Pravděpodobně nedodržel dostatečně bezpečnou vzdálenost a narazil do VW Passat, který před ním zastavil. Osmadvacetiletý spolujezdec v Hondě byl lehce zraněn. Dechové zkoušky na zjištění požití alkoholu před jízdou byly u obou řidičů negativní. Na autech nárazem vznikla škoda devadesát tisíc korun. 

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová

Odkazy do noveho okna

Havárie v Citonicích (1)

Havárie v Citonicích (1) 

Detailní náhled

Havárie v Citonicích (2)

Havárie v Citonicích (2) 

Detailní náhled

Havárie v Citonicích (3)

Havárie v Citonicích (3) 

Detailní náhled

Havárie v Citonicích (4)

Havárie v Citonicích (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem