Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tři trestné činy najednou

Český Krumlov - Spíše po vandalovi než zloději pátrají českokrumlovští policisté - více škody totiž napáchal poničením než krádeží samotnou.  

V noci na pondělí v obci Chvalšiny rozbil okno pravých zadních dveří u vozidla Mitsubishi Pajero Pickup, do auta vnikl a odcizil odtud hnědý kožený batoh, ve kterém byla uložená nerezová termoska a nerezová láhev s nápisem. Dále z vozidla odcizil rozkládací koženou peněženku s finanční hotovostí 300 Kč, s doklady a dvěma platebními kartami. Odcizením věcí způsobil pachatel poškozenému škodu ve výši 750 Kč, poškozením skleněné výplně dveří pak škodu ve výši 4 500 Kč.
 
Zřejmě mu věci z pajera nestačily, a tak ještě rozbil okno levých předních dveří vozidla Škoda Octavia. Vnikl dovnitř a z vozidla odcizil hnědé kožené pouzdro, ve kterém byly doklady od vozidla. Odcizením způsobil majiteli vozidla škodu ve výši 100 Kč, ale poškozením skleněné výplně dveří škodu ve výši 4 500 Kč.
 
Českokrumlovští policisté případ šetří, a to jako podezření z trestných činů krádeže vloupáním, poškozování cizí věci a neoprávněné držení platební karty.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)
24. listopadu 2009

vytisknout  e-mailem