Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Tři vozidla najednou

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do tří vozidel na jednom místě. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do tří vozidel. Podezřelý 18letý mladík se na Klíši kolem druhé hodiny v noci vloupal do tří vozidel, ze kterých následně odcizil vše, co uvnitř nalezl (sportovní oblečení, horolezeckou výbavu, brusle a další drobnosti). K jeho smůle byl ovšem krátce poté policejní hlídkou zadržen. Svým jednáním způsobil škodu kolem 22 tisíc korun. V současné době je podezřelý z trestného činu Krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let. 

Vloupání do garáže
Dosud neznámý zloděj se v průběhu noci z 24.-25.1. v Předlicích v ulici K Vavřinečku  vloupal do garáže, ze které následně odcizil minibike. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 500 korun.

Vloupání do dvou vozidel
Policisté ze Severní Terasy pátrají po zloději, který se v průběhu noci z 24.-25.1 na parkovišti v ulici Stará vloupal do dvou vozidel zn. Mercedes Benz a Š-Fabie. Z těch to vozidel následně odcizil oblečení a držák na PDA. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 18 tisíc korun.

Kradla jako straka
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodě. Podezřelá 33letá žena v prodejně s drogerií odcizil větší množství značkových krému, parfém a tři make-upy. Následně bez zaplacení prošla přes pokladny, kde byla zadržena ostrahou prodejny. Způsobená škoda se pohybuje kolem 5 tisíc korun.
 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 26.01.2011

vytisknout  e-mailem