Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Třikrát do téhož domu

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se do rodinného domu několikrát vrátil. 

Policejní komisař sdělil obvinění 21letému mladíkovi z trestného činu Krádeže. Obviněný  v průběhu tří dnů ve třech případech vnikl na pozemek rozestavěného rodinného domu v Neštěmicích, do kterého se následně vloupal a odcizil elektrické nářadí a kabely.Svým jednáním způsobil škodu kolem 20 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
Krádež lešení
Dosud neznámý pachatel v přesně nezjištěné době v Neštědicích vnikl na pozemek, a to pod záminkou, že si má odvézt lešení, že je to se souhlasem majitele. Následně odvezl 100 m2 lešení v hodnotě 70 tisíc korun.
 
Vloupání do sklepa
Dosud neznámý pachatel v průběhu dvou dnů 24.-26.10. vnikl do domu v ulici Masarykova, ze kterého následně odcizil zesilovač zn. Behringer, dva reproduktory, zesilovače a další hudební příslušenství. Majiteli tak způsobil škodu kolem 35 tisíc korun.
 
Řidič nadýchal přes 3 promile
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 46letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Tento řidič byl kontrolován v ulici Tyršova při řízení vozidla Ford Eskort. Při této kontrole bylo zjevné, že řidič před jízdou pil alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 3,32 promile alkoholu. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
Další opilec za volantem
Střekovští policisté v neděli kolem druhé hodiny v noci v ulici Nová kontrolovali 30letého řidiče vozidla VW Transporter. Již při kontrole bylo zjevné, že řidič je opilý. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem 2,85 promile. Řidiči byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázáno další pokračování v jízdě.
 
Krádež jízdních kol
Dosud neznámý pachatel bez užití násilí v průběhu víkendu z kočárkárny v panelovém domu v ulici Jizerská odcizil dětské horské kolo a pánské trekové kolo. Majiteli tak vznikla škoda kolem 15 tisíc korun.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
        +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem