Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Trojice se vloupává do hotelových pokojů a kanceláří

Policisté z Místního oddělení Žižkov pátrají po dvou ženách a muži, kteří mají na svědomí případy vloupání na Praze 3. 

Pražští policisté už od prvního ledna pátrají po neznámé trojici, která se v několika případech vloupala do kanceláře a hotelových pokojů na Praze 3 v ulici Seifertova. Policisté disponují kamerovými záznamy, které prvního ledna zachycují nejprve dvě ženy a poté sedmnáctého ledna stejnou ženu, ovšem už s neznámým mužem. Dveře hotelu jim vždy otevřou nic netušící ubytovaní cizinci a dvojice pak po několika minutách odchází s odcizenými věcmi. Celková škoda za odcizené fotoaparáty, počítače a finanční hotovost se prozatím vyšplhala ke třiceti tisícům korun, nicméně policisté nevylučují, že tato trojice má na svědomí více případů, které ubytovaní cizinci nenahlásili. Zajímavé na těchto případech je to, že k vloupání dochází bez poškození zámků, policisté se tak domnívají, že trojice používá buď univerzální klíč, nebo má k dispozici klíče od jednotlivých dveří. V případě dopadení hrozí této trojici za trestný čin krádeže a porušování domovní svobody až tři léta ve vězení.
 
K popisu:
 
Policisté pátrají po muži kolem čtyřiceti let, který je vysoký asi 180 centimetrů, střední postavy. Oblečený byl do zelené zimní bundy a tmavých kalhot. Na nohou měl tmavé boty, na rukou tmavé rukavice a přes rameno tmavou tašku.
 
První žena je ve věku kolem čtyřiceti let, vysoká mezi 160 až 170 centimetry střední postavy. Má krátké hnědé a melírované vlasy česané do pěšinky. Oblečená byla do modrozeleného kabátu s límcem lemovaným kožíškem a tmavě modrých kalhot. Na nohou měla béžové boty s vysokou černou podrážkou.
 
Druhá žena je středního věku, vysoká asi 170 centimetrů a střední postavy. Oblečená byla do šedého zimního kabátu, černého svetru a černých kalhot. Na nohou měla světlé kozačky a na hlavě zimní čepici s kšiltem.
 
Jakékoliv informace k těmto osobám přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv služebně Policie ČR.
 
nprap. Bc. Jana Rösslerová 5. 3. 2012
Odkazy do noveho okna

Hledaná žena I

Hledaná žena I 

Detailní náhled

Hledaná žena II

Hledaná žena II 

Detailní náhled

Hledaná žena III

Hledaná žena III 

Detailní náhled

Hledaný muž

Hledaný muž 

Detailní náhled

Na chodbě

Na chodbě 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem