Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Turistům se výlet prodražil

Ústí nad Labem - Pachatel si pravděpodobně záměrně vÿbral auta německých turistů. 

Chlumečtí policisté řeší další případ vloupání do osobního vozidla německých turistů, které bylo zaparkováno na parkovišti vedle bistra. Pachatel během poledne rozbil zadní okno vozidla a odcizil dvě tašky s obsahem knih a časopisů. Majiteli tak způsobil celkovou škodu kolem 16 tisíc korun.
K dalšímu vloupání a skoro ve stejné lokalitě došlo v obci Jílově-Sněžník. Pachatel v odpoledních hodinách se na zdejším parkovišti vloupal opět do vozidla německých turistů a odcizil dva notebooky, kytaru Flamengo s kurfrem a příruční aktovku. Majiteli tak způsobil celkovou škodu kolem 95 tisíc korun.
 
Krádež elektrorozvodných skříní
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne v Krásném Březně v ulici Výstupní z neobydleného domu odcizil dvě volně umístěné elektrorozvod é skříně. Poškozené společnosti tak způsobil škodu kolem 15 tisíc korun.
 
Kradla jako straka
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádež v obchodě s oblečením. Podezřelá  27letá žena v jednom z obchodů v obchodním centru si na prodejní ploše do tašky naskládala hnedle tři sukně a čest bund v hodnotě přes pět tisíc korun. K její smůle byla ovšem viděna zákaznicí a ve chvíli, kdy prošla přes pokladny, tak jí ostraha zadržela.
 
 
Ústí nad Labem 13.6.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem