Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

U Kličína umrznul muž

LOUNY - Ráno jej nalezli silničáři při odklízení sněhu... 

Ve čtvrtek ráno nalezli silničáři při odklízení sněhu bezvládné tělo muže, které leželo na vozovce v levém jízdním pruhu u křižovatky ve směru od obce Kněžice do obce Kličín. Přivolaný lékař stanovil smrt bez cizího zavinění, zřejmě následkem podchlazení. Jednalo se 55letého muže z Čeradic. Přesnou příčinu úmrtí určí až nařízená zdravotní pitva. Je dost možné, že svou roli zde sehrál kromě mrazivého počasí i zrádný alkohol. Případ i nadále vyšetřují lounští kriminalisté.

Vnikl do domu, odcizil peníze

Po několika týdnech policisté vypátrali 19letého mladíka z Mostu, který začátkem září odcizil starší paní z kuchyně domu v obci Pátek peníze. Smutné je, že s poškozenou se prostřednictvím své babičky znal a přesto se nestyděl ji okrást. Navíc ženu vylákal pod smyšlenou záminkou z jejího domu, v nestřeženém okamžiku se tam vrátil a ze zásuvky jí odcizil bezmála tisíc korun. I když jej poškozená zahlédla, na krádež peněz přišla až dodatečně a to už byl mladík pryč. V těchto dnech konečně skončil v rukou policistů. Ti mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu porušování domovní svobody.

Vykradl telefonní automat 

Telefonní automat se stal středem zájmu dosud nezjištěného pachatele v Žatecké ulici v Podbořanech. Ze středy na čtvrtek u něj vypáčil dvířka pokladny a následně odcizil příruční kasu s finanční hotovostí 2 450 Kč. Dalších šest tisíc korun však činí škoda, kterou způsobil poničením zařízení. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.

Přes den se vloupal do bytu

Ve čtvrtek odpoledne nebo navečer se do jednoho bytu v Pražské ulici v Žatci vloupal dosud nezjištěný pachatel. Odcizil LCD televizor, zlaté šperky a hodinky. Způsobená škoda byla vyčíslena na 18 000 Kč. Policisté věc šetří jako trestný čin porušování domovní svobody a trestný čin krádeže, po pachateli pátrá.  

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 3. prosince 2010

vytisknout  e-mailem