Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

U pultu našel cizí peněženku

MOST - Nechal si ji a zkusil výběr peněz u bankomatu; Sprejer počmáral zastávku; Telefonovala a přišla o mobil. 

Vnikl do bytu bývalé přítelkyně a tam ji napadl
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu ublížení na zdraví a porušování domovní svobody 27letého muže z Mostu. Ten měl již v lednu vniknout v Mostě do bytu své bývalé přítelkyně, když jí při dřívější návštěvě vzal klíče od bytu a tam ji měl fyzicky napadnout tak, že jí několikrát pěstí udeřil do hlavy. Napadená utrpěla zranění, se kterým vyhledala lékařské ošetření s dobou léčby delší jak sedm dní. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody. Motiv napadení je předmětem dalšího vyšetřování.

 

Audi někdo poškrábal
Škodu za více než 25 000 korun utrpěl majitel motorového vozidla. Neznámý poberta na sídlišti Zahradní v Mostě minulý týden ve večerních hodinách nezjištěným předmětem poškrábal lak karoserie zaparkovaného osobního vozidla tovární značky Audi. Případem poškození cizí věci se zabývají mostečtí policisté.

 

V obchodě našel cizí peněženku a nechal si ji
Nepoctivě se zachoval 60letý muž z Litvínova. Ten byl minulý týden v jedné litvínovské prodejně, kde si všiml na pultě zapomenuté peněženky, kterou si měl přivlastnit. Portmonka patřila jedné seniorce, která tam byla nakupovat a nechala ji na prodejním pultu. Muž byl záhy na místě přistižen policií a zadržen. Peníze měl u sebe, peněženku s doklady zahodil do popelnice, kde byla nalezena, a platební kartu chtěl využít k neoprávněnému výběru peněz z bankomatu, což se mu nepodařilo. Odcizené věci byly vráceny zpět poškozené ženě a 60letému Litvínovanu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

 

Poberta pomaloval zastávku autobusu
Neznámý sprejer se činil v jedné obci na Mostecku. Minulý týden tam stříbrnou barvou posprejoval autobusovou zastávku městské hromadné dopravy. Poškozená obec vyčíslila škodu na částku pět tisíc korun a případ poškození cizí věci ohlásila na policejním oddělení v Obrnicích.

 

Lapka ženě vytrhl mobil z ruky
Mostecká policie pátrá po muži, který minulý týden ve večerních hodinách odcizil jedné ženě mobilní telefon. Ta šla ulicí Topolová domů do mosteckého sídliště Zahradní v podvečerních hodinách a telefonovala. Náhle k ní kdosi přistoupil zezadu a mobil jí vytrhl z ruky. Okradená začala zloděje pronásledovat, ale lapka se jí nakonec ztratil z dohledu mezi domy. Poškozená krádež ohlásila mostecké policii a hmotnou škodu žena odhadla na částku dva tisíce korun.

 

nprap. Ludmila Světláková
Most 27. února 2017

 

vytisknout  e-mailem