Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ublížení na zdraví

KAŠPERSKOHORSKO - Muž převzal usnesení a je stíhán pro zločin ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky. V pátek večer poškozenému způsobil dvě bodné rány. 

     V pátek 26. května letošního roku před dvaadvacátou hodinou v Kašperských Horách došlo k fyzickému napadení. Pětadvacetiletý muž kolem 21.35 hodin násilím vnikl do obydlí, kde pobývá i jeho rodina a slovně a následně fyzicky vyhrožoval matce a šestatřicetiletému muži. Útočník držel staršího muže, měl v úmyslu s ním mrštit o zem a tento chtěl, aby jej uvolnil a nožem mu způsobil dvě bodné rány. Zraněný muž byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni. Již ve večerních hodinách pětadvacetiletý muž slovně napadal další hosty na oslavě narozenin a chtěl vyvolat rvačku, kde na dvoře u domu slovně vyhrožoval matce a jejímu příteli ublížením na zdraví.

Podezřelý muž byl zadržen a převezen do policejní cely a po provedení neodkladných úkonů převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze zločinu ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky.

nprap. Ladmanová Dana

29. května 2017

vytisknout  e-mailem