Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Ublížení na zdraví a atd.

KARLOVY VARY - Karlovarští policisté šetří 

Ostrovští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Čtyřiadvacetiletý muž z Ostrova, měl kontrolovat na svoji lince společně s šestatřicetiletým kolegou rozvodovou skříň. Starší z mužů měl provádět kontrolu řetězu a ozubeného kola. V době kontroly dal mladší z mužů pokyn obsluze linky k zapnutí, aniž by se přesvědčil, jestli jeho kolega ukončil kontrolu. Po spuštění výrobní linky mělo dojít k zachycení prstu a ke zranění šestatřicetiletého muže. Policisté čtyřiadvacetiletému muži sdělili podezření z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.
 
Karlovarští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže dvaatřicetiletému muži z Karlových Varů, který měl na prodejně BČS využít nepozornosti obsluhy a v nestřeženém okamžiku odebral z prodejního pultu láhve alkoholických nápojů, které si měl vložit do kapsy bundy a z místa odejít. V dalším případě se na čerpací stanici vrátil a odnesl si opět z prodejního pultu láhev alkoholického nápoje. Muži se toto nakupování zalíbilo, proto se vrátil i do třetice, kdy opět využil nestřeženého okamžiku a z prodejního pultu odcizil láhev alkoholického nápoje. Podezřelý muž se krádeží dopustil i přes to, že byl za přečin krádeže potrestán nebo odsouzen rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech k trestu obecně prospěšných prací, které do současné doby nevykonal.
 
Dopravní policisté šetřili dvě dopravní nehody v Ostrově. K první došlo kolem šesté hodiny ranní, kdy pětašedesátiletý muž řídil osobní vozidlo Škoda Felicia po silnici ve směru jízdy z obce Jáchymov do obce Ostrov. Při projíždění levotočivé zatáčky s klesáním řidič nepřizpůsobil rychlost vozidla stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace. Uvedl vozidlo do smyku a následně přejel do protisměru, kde narazil do kovových svodidel. K druhé dopravní nehodě došlo v ulici Kláštěrní. Zde devětadvacetiletý muž řídil vozidlo Citroen. Při vycouvávání na ulici nedal přednost v jízdě vozidlu Renault. V obou případech nedošlo ke zranění. Dechová zkouška byla u obou řidičů negativní.
 
por. Ing. Pavel Valenta
18.07.2012

vytisknout  e-mailem